Ledige stillinger

Hos Mogens Knudsen A/S er vi altid interesseret i at høre fra dygtige håndværkere, også selvom vi ikke har konkrete ledige stillinger i øjeblikket.

Du skal være skarp inden for dit felt og sætte en ære i at yde dit bedste og levere en god service til kunderne.

Hvis du synes, du kan tilføre Mogens Knudsen A/S noget ekstra og falde ind i vores faglige fællesskab, så send os en mail med dine oplysninger.

 

Om firmaet:

Tømrer- og entreprenørvirksomheden Mogens Knudsen A/S har eksisteret i 50 år. Vi er en familieejet og familiedrevet virksomhed med brødrene Jacob og Torben Knudsen i spidsen for den virksomhed, faderen grundlagde i 1965 på adressen Hvileholmsvej 13 i Langeskov med afdelinger i Langeskov, Kerteminde og Odense. Virksomheden mønstrer i dag cirka 60 ansvarsfulde medarbejdere inden for et bredt felt af tømrer, snedker, murer, kloak/beton, låsesmed, glarmester og skadeservice.

Vi kendes på kvalitet, ansvarsfulde medarbejdere og for, at vi kommer hele spektret rundt – ingen opgave er for lille eller stor. – Vi holder vores aftaler, vores priser og vores ord.

Kunderne er private, offentlige institutioner, virksomheder, boligforeninger og forsikringsselskaber.  Vi udfører opgaver som fagentrepriser, hoved- og totalentrepriser og deltager gerne i projektering og udvikling.

Langeskov Nord:

Udstykningen af 134 grunde pågår. De første grunde er allerede solgt og opførelsen af parcelhuse i fuld gang.

Læs mere på www.langeskovnord.dk